KONYA / KULU - Kulu Halk Eğitimi Merkezi

GİYİM KURSUMUZLA İLGİLİ SANAL SERGİMİZ YAYINLANMIŞTIR.

Sanal sergimize gezmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Halk Eğitimi Merkezi miz ve ASEM işbirliğiyle yıl sonu sergimizin açılışı yapıldı.

Serginin açılışına Kulu Kaymakamımız Sayın Ramazan POLAT,Belediye Başkanımız Sayın Murat ÜNVER,kurum amirleri,siyasi parti temsilcileri,usta öğreticiler,kursiyerler ve davetliler katıldı.

Kursiyerlerimizin el emeği giyim,el nakışları, işlemeler,mefruşat, takı tasarımları, tığ örücülüğü, oyun odası çalışmaları, ahşap tasarımları, robotik kodlama,Amigurumi,aşçılık ve pastacılık alanında yaptığı ürünler sergilendi.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında açabileceğimiz kurslarımızla ilgili broşürümüz.

Ağu

Yaz kurslarımızda spor alanında kurs gören öğrencilerimiz arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi.Emeği gecen öğretmenlere teşekkür ederiz.

ÖNEMLİ DUYURU!

Açık Öğretim Lisesi 2022-1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 22 AĞUSTOS 2022 - 7 EKİM 2022 günü mesai bitiminde sona erecektir.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında yılsonu sergimiz açıldı.

Kulu Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) düzenlenen serginin açılışına, Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ahmet Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Saffet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, Kulu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Koç, Kulu ASEM Kurs Sorumlusu Tuğçe Demir, kurum amirleri, usta öğreticiler, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Kursiyerlerin yaptığı el emeği giyim, el nakışları, işlemeler, giyim mefruşat, takı tasarımları, amigurumi, aşçılık, pastacılık sergiyi gezenlerin beğenisine sunuldu.